SU Future Leaders elftal van start

SU Future Leaders elftal van start

Op woensdag 8 juni vond de aftrap van het nieuwe project “Future Leaders” plaats. Tijdens de eerste van in totaal vijf bijeenkomsten stond het onderwerp: “Leiderschap in een veranderende wereld” centraal. Na een welkomstwoord en de introductie van “Future Leaders” maakten de deelnemers nader kennis met elkaar en kregen ze theorie over integraal leiderschap voorgeschoteld.

Elke module is er ook een unieke gastspreker te gast die de groep zal meenemen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en geleerde lessen. In de eerste module was Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland, te gast. Jacco nam het elftal mee in zijn ondernemersreis en visie over wat de transitiethema’s van tegenwoordig betekenen voor het bedrijfsleven, onze manier van werken en voor de leiders van toekomst.

Ten slotte werd er gezellig afgesloten met een diner verzorgd door de Bovenmeester. Op deze manier krijgen de deelnemers de mogelijkheid om op een leuke manier hun netwerk te vergroten.

Onder begeleiding van Dit’is EM werken jonge talenten van onze partners aan thema’s als persoonlijk leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, veranderingen en transities. Het doel van de Future Leaders Academy is het verbinden van jonge talenten van verschillende bedrijven en instellingen in Steenwijkerland die met elkaar bouwen aan een stevig netwerk en leren van inspirerende leiders.

Inschrijven

Een platform van verschillende verenigingen en publiek-private samenwerkingen: ‘Steenwijker triple helix & sport’.