SLU Voetbalmiddagen voor de basisscholen een succes!

SLU Voetbalmiddagen voor de basisscholen een succes!

Van woensdag 13 oktober tot en met woensdag 1 december 2021 hebben de eerste S.L.U. Voetbalmiddagen plaatsgevonden voor de doelgroep van 8 tot en met 12 jaar. Dit was een zeer groot succes! De voetbalmiddagen zijn afgetrapt met een spectaculaire opening waar een freestyle-voetballer zijn trucs liet zien. Uiteindelijk zijn er acht succesvolle trainingen aangeboden waar we de kinderen een (extra) ervaring hebben kunnen opdoen met de sport waar plezier centraal stond.

Verdeeld over de trainingen hebben we 73 verschillende deelnemers aan de voetbalmiddagen gehad met een gemiddelde van 33 deelnemers per training. De reacties op de voetbalmiddagen waren zowel vanuit de deelnemers als de ouders/begeleiders zeer positief. Hieronder zijn een aantal reacties terug te lezen.

”Alles was super geregeld en hij heeft het super leuk gehad, mocht het ooit weer georganiseerd worden zou hij zeker graag weer komen.”

”(Persona) kan helaas niet aanwezig zijn vanmiddag i.v.m. corona-perikelen. Hij vindt het heel erg jammer en heeft enorm genoten de afgelopen weken. Dankjulliewel voor de inzet en goede werk!”

”(Persona A) en (persona B) vonden het heel leuk. Ook dat ze bij elkaar in de groep zaten. Helaas konden ze er door covid niet alle keren bij zijn, maar ze vonden deze trainingen ontzettend leuk.
Ze vonden de opening geweldig (‘dat was een echte prof he’), de trucjes die ze hebben geleerd en het partijtje doen was ook een groot succes.
Wat mij op is gevallen is het persoonlijke coachen door Tom (trainer). Hij gaf ze individuele tips, zowel tijdens het trainen als tijdens het partijtje. Daarmee is ook een stuk basisvaardigheden aangeleerd wat de jongeren nog wel kunnen gebruiken soms. Ook het consequent zijn naar ze als er even wat minder werd geluisterd, dat deed hij op een duidelijke en respectvolle manier.
Wij vonden het een groot succes, jammer dat het voorbij is.”

Inschrijven

Een platform van verschillende verenigingen en publiek-private samenwerkingen: ‘Steenwijker triple helix & sport’.