Steenwijkerland United & I.S.R.
kondigen de S.L.U. Voetbaldagen aan!

Wat zijn de
voetbaldagen?

De voetbaldagen

Deze voetbaldagen zijn voor iedereen uit de buurt van Steenwijk die op het voortgezet onderwijs zitten. Hierbij maakt het niks uit of je al kan voetballen of meer ervaring op wilt doen!

De voetbaldagen zullen 8 weken op dinsdagmiddag zijn, beginnend op dinsdag 15 maart. Alle middagen zijn gratis, dus iedereen kan mee doen.

Je kan je gratis aanmelden bij de onderstaande link! We hopen je snel te zien bij v.v. d’ Olde veste in Steenwijk op dinsdag 15 maart. Na het aanmelden zal er verdere informatie volgen via de mail.

Tot dan!

Het doel

De sportaccommodatie aan de Parallelweg wordt het kloppend hart van SU. Deze accommodatie wordt in de nabije toekomst “vergroend” en verduurzaamd. De huidige kantine wordt energie neutraal en transformeert naar een multifunctionele ruimte. Een ruimte die niet alleen bestemd is voor voetballers en sponsoren, maar waar ook overdag diverse activiteiten plaatsvinden.

Activiteiten vooral voor mensen die wat lager op de sociaal maatschappelijke ladder staan en/of die een extra steuntje in de rug nodig hebben (ouderen die wat extra beweging nodig hebben, jeugd, mensen met afstand tot de arbeidsmarkt). Het initiatief Steenwijkerland United wordt ondergebracht in een stichting met de ANBI-status; deze stichting is momenteel in oprichting.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig naar wat dit allemaal inhoudt? Schrijf je in en kom naar de voetbalmiddagen! We hopen je te zien op dinsdag 15 maart bij v.v. d’ Olde Veste.

Bekijken onze projecten