Avond voor de scheidsrechters

Avond voor de scheidsrechters

Tijdens een overleg tussen diverse verenigingen bij Steenwijkerland United bleek de kwantiteit en kwaliteit van scheidsrechters een actueel knelpunt binnen sportverenigingen. Samen met de verenigingen en de scheidsrechters willen we hier graag een aanpak op ontwikkelen. 

Op maandag 12 december organiseren Steenwijkerland United en Sociaal Werk de Kop als aftrap een thema-avond voor alle scheidsrechters uit Steenwijkerland. Met deze bijeenkomst willen we het thema ‘arbitrage’ op de kaart zetten, maar vooral ook de scheidsrechters waarderen voor hun belangrijke rol in onze sport.

Topvoetbalscheidsrechter Bas Nijhuis zal als spreker te gast zijn en zal een verhaal houden over zijn ervaringen in en buiten het voetbalveld waarmee hij scheidsrechters inspireert om zich verder te ontwikkelen als scheidsrechter. Tijdens de avond willen we daarnaast graag met de scheidsrechters in gesprek om input te krijgen voor het behouden en verbeteren van de kwantiteit en kwaliteit van de scheidsrechters.

We organiseren deze thema-avond in De Burght in Vollenhove. Scheidsrechters zijn van harte uitgenodigd om vanaf 18:45 uur in te lopen, om 19:15 uur start het programma met als verwachte eindtijd 21:30 uur. Na afloop is er ruimte om elkaar te ontmoeten en na te praten onder het genot van een hapje en drankje. Deelname is kosteloos.

Scheidsrechters kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar buurtwerksport@sociaalwerkdekop.nl.

Inschrijven

Een platform van verschillende verenigingen en publiek-private samenwerkingen: ‘Steenwijker triple helix & sport’.