2e leergang Future Leaders gestart!

2e leergang Future Leaders gestart!

Op 7 en 8 mei is de 2e leergang van Future Leaders gestart!  

Deze leergang is afgetrapt met een 2-daagse bijeenkomst inclusief overnachting bij Vredeshiem in Steenwijk.  Elbert Jan Hesse opende Future Leaders door de deelnemers over het doel van de leergang te vertellen. Vervolgens nam Emmely van Dit’is EM het over en werd de eerste module over “leiderschap in een veranderende wereld” geïntroduceerd.

In de avond aten de deelnemers samen en was er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje verder kennis te maken.

De volgende ochtend was Jacco Vonhof te gast. Hij nam de deelnemers mee in zijn eigen ondernemersreis en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vertelde Jacco over wat de transitiethema’s van vandaag de dag betekenen voor het bedrijfsleven.   Al met al een geslaagde 2-daagse en een mooie aftrap van de 2e Future Leaders leergang.  

Het doel van “Future Leaders” is het verbinden van de jonge talenten van verschillende bedrijven en instellingen uit Steenwijkerland. Samen bouwen zij aan een stevig netwerk en leren ze gedurende het project van inspirerende leiders. Er wordt tijdens de zes modules aan thema’s gewerkt, zoals: persoonlijke leiderschap, team- en organisatieontwikkeling, veranderingen en transities.

Inschrijven

Een platform van verschillende verenigingen en publiek-private samenwerkingen: ‘Steenwijker triple helix & sport’.